Sutomore smestaj ,Apartmani Crna Gora

Apartmani" Malibu" su kategorizovani sa 3 zvjezdice, Sam objekat " Malibu "ima epitet da se nalazi najblize gradskoj plazi u.Sutomoru ,odnosno stacioniran je na svega par koraka od plaze. ,Inače Sutomore je mali primorski gradić sa blagom mediteranskom klimom, pješčanim plažama, skrivenim uvalama i gostoljubivim mjestanima. Malibu apartmani svojim gostima nude prostrane sobe jakih i zivih boja sa neophodnim sadrzajem za potpuni odmor i opustanje .Malibu se nalazi na samoj plazi,odnosno na svega par koraka od Sutomorske plaze.Zato za apartmane koji su okrenuti prema moru kazemo da imaju terase iznad samog mora.Objekat se nalazi u uvali Sutomorkog zaliva odakle se prostire pogled na cijelu Sutomorsku plažu.  

U objektu Malibu gostima su na raspolaganju apartmani, prodavnica mješovite robe, restoran-picerija, sopstveno kupalište i bar na plaži. Bezicni internet je dostupan u svim zajednickim prostorijama i u svakoj sobi .Rad u Malibu apartmanima je sezonskog karaktera i objekat je otvoren od 01.06 do31.09 . 

 

Apartmani su luksuzno namješteni, sa kompletno opremljenom čajnom kuhinjom (kancelariski frizider,reso sa dve keramicke ploče,osnovnim posudjem i priborom za jelo) Svaki apartman je klimatizovan i posjeduje tv, bežični internet.  

Objekat je smještan na samom šetalistu, uz samu plažu u neposrednoj blizini restorana, kafica i prodavnica.  

 

Svaki apartman ima sopstvenu terasu sa izuzetnom pogledom na plažu i okolinu.Terase se nalaze bukvalno iznad samog mora. 

Domacini i kvalifikovano ljubazno osoblje ce vam svakodnevno biti na usluzi,a vase je 

samo da se opustite i uzivate. 

Apartmani sa pogledom na more bukvalno poseduju terasu iznad samog mora, 

Ukoloiko imate potrebu za transport sa stanice ,aerodroma mozete tu uslugu narauciti  

prilikom rezervacije i istu ostvariti po dosta manjoj ceni. 

MALIBU SUTOMORE - All Rights Reserved ®